Inte november överallt...

I vårt köksfönster står fortfarande de 4 tomatplantorna som huserat där hela sommaren. De är väl inte så vackra, men de ger fortfarande tomater och mång dessutom. Sen de började göra sig av med en del av bladen verkar det dessutom som de har mer energi till tomaterna som blir mkt större nu än tidigare. Skoj men rätt konstigt!


Kommentarer
Postat av: Sara

Åh vad roligt med tomaterna. Mina plantor var så stora och åbäkiga så jag slutade till slut att vattna dem ett litet tag efter att vi flyttat in dem. Det var ju bara Rasmus som åt av tomaterna också, så jag uppnådde målet att vi inte ska ha (så många?) plantor nästa år! :)Tack för gratulationerna över Hugos läggning (haha, kanske borde skriva nattning eller nåt sånt). Tyvärr verkar Edvin börja trassla istället... Fast det är nog bara nån slags fas, har jag bestämt.Verkar så roligt med bokpaketen, du får gärna säga nåt mer om böckerna när du läst dem! Nån gång i framtiden tänkte jag börja läsa igen...Kram och trevlig helg!

2009-11-20 @ 14:25:32
URL: http://www.lillasara.se
Postat av: Marita

Hej!

Vad kul att få veta vem min hemliga bloggkompis är nu. Paketen har varit mycket uppskattade här hemma och allt har passat mig. Min man använder alltid vitlöksskalaren nu och det ekologiska godiset gav mersmak!

Jag kommer följa din blogg och hoppas du fortsätter titta in till mig ibland!

/Marita

2009-11-20 @ 17:25:22
URL: http://maritasbibliotek.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0