Smygblogg

Sitter på jobbet, passar en telefon och väntar på att klockan ska bli tre. Alla andra sysslor utöver telefonpassandet är redan utförda, därav väntan. Inget bloggande hemifrån förrän jag är klar med den sabla hemtentan, men en kortis här och nu med lite av varje.

- Bakade ett bröd med liten arbetsinsats (men rätt lång tid i ugn) igår. Utöver några småmodifireingar (bytte in mild yoghurt mot turkyoghurt 3,5% och flytande honung mot vanlig) och knäckande av några gamla hasslenötter som låg och skräpade i skåpet gjorde jag precis som det stod - och alla ingredienser fanns hemma och gott blev det! Hänger överlag en hel del på pickipicki för tillfället. Himlans fin blogg, kanske därför den blev årets matblogg 2009 ;-).

- Funderar mycket på julmat, vi ska inte laga något helt julbord men några rätter ska vi nog bidra med. Det lutar åt den här gravlaxen. (fast den här som vi gjorde för två år sedan är juste om man vill bryta av med något oväntat). Kalvsylta vore himla skoj också, någon som har någon erfarenhet?

- Har läst ut Karlstad Zoologiska (tyckte mycket om!) och Utan en tanke (kommer absolut läsa de andra böckerna också, men inte alla på en gång!) och i söndags kom paketkalendern (den kommer i ett eget blogginlägg vid tillfälle) med en bok; Den sista föreläsningen som ska bli mycket spännade att läsa.

- Fifilurar på julklappar och påsen till den hemliga bokvännen, mysigt!

- Äter alldeles för mkt sötsaker och annat trams, men grisar ska gödas till jul har jag hört. Skärpning alldeles strax...

- Har ännu inte lyckats få till den där grissprutan, men den här veckan ser det ljusare ut.

Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0