Mer förlängd helg

E har slitit och varit grymt duktig med jobben på sistone. Detta tyckte jag förtjänade lite uppmärksamhet. Därför blev det en sen tre-rätters i måndags kväll. Till förrätt serverades räksmörgås (rostat bröd, lätt majonäs, skalade räkor o lite citron) med varsitt glas mousserande. Varmrätten bestod av ungsrostade rotsaker (potatis, kålrot, palsternacka, morot och rödbeta) med stekt (förmarinerad) fläskkarré skuren i skivor efter stekningen och varsitt glas rött. Till efterrätt blev det varsin kula Mapel walnut toppad med en halv valnötskärna. Inte dumt, inte dumt alls. Maten, bortsett från glassen var sånt vi hade hemma och vinet köpte jag i piccolo- och halv-flaskor på systemet. En sen vardagskväll som man ändå vill förgylla lite räcker det bra, knappt halva halvflaskan med rödvin är fortfarande kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0