Kryddor från balkongen
Det fick bli temat på helgens lördagsmiddag.
Förrätt: Ceviche på räkor, charlottenlök, röd spansk peppar, pressad citron och lime samt koriander.
Varmrätt: Stekt rostbiff med salt- och timjanbakad färskpotatis och en sallad på kokta slantar av morot, chevre, timjan och rostade solroskärnor.
Efterrätt: Fruktsallad på galliamelon och nektarin, med flädersaft och massor av hackad mynta.
Bortsett från potatisen var det matlagning på frihand - tacksamma råvaror. Trevligt att ha gott om tid att laga mat tillsammans och kunna dricka något gott samtidigt. Bloody Mary var det, som rätt så ofta, igår.
Bilder finns, men inte på rätt ställe just nu...
Förrätt: Ceviche på räkor, charlottenlök, röd spansk peppar, pressad citron och lime samt koriander.
Varmrätt: Stekt rostbiff med salt- och timjanbakad färskpotatis och en sallad på kokta slantar av morot, chevre, timjan och rostade solroskärnor.
Efterrätt: Fruktsallad på galliamelon och nektarin, med flädersaft och massor av hackad mynta.
Bortsett från potatisen var det matlagning på frihand - tacksamma råvaror. Trevligt att ha gott om tid att laga mat tillsammans och kunna dricka något gott samtidigt. Bloody Mary var det, som rätt så ofta, igår.
Bilder finns, men inte på rätt ställe just nu...
Kommentarer
Trackback